Blog

کالری ماهی قزل آلا در حالت پخته، سرخ شده ۱۹۰ کیلو کالری و در حالت خام ۱۴۸ کیلو کالری در ۱۰۰ گرم می‌باشد.

ماهی قزل آلا از درشت مغذی‌ها و ریز مغذی‌هایی مطابق با جداول زیر تشکیل شده است که ارزش غذایی آن را می‌سازند.

جدول ارزش غذایی ماهی قزل آلا پخته، سرخ شده

تشکیل دهنده اصلیمقدار در۱۰۰ گرم
انرژی (کالری)۱۹۰ کیلوکالری
کربوهیدرات۰.۰۰ گرم
پروتئین۲۶.۶۳ گرم
چربی۸.۴۷ گرم
آب۶۳.۳۶ گرم
فیبر۰.۰۰ گرم
قند۰.۰۰ گرم
کلسترول۷۴.۰۰ میلی گرم

ویتامین‌های ماهی قزل آلا پخته، سرخ شده

نام ویتامینمقدار در ۱۰۰ گرم
ویتامین A۱۹.۰۰ میکروگرم
ویتامین D۰.۰۰ میکروگرم
ویتامین E۰.۰۰ میلی گرم
ویتامین K۰.۰۰ میکروگرم
ویتامین C۰.۵۰ میلی گرم
تیامین (B1)۰.۴۳ میلی گرم
ریبوفلاوین (B2)۰.۴۲ میلی گرم
نیاسین (B3)۵.۷۷ میلی گرم
کولین (B4)۰.۰۰میلی گرم
پانتوتنیک اسید (B5)۲.۲۴ میلی گرم
ویتامین B6۰.۲۳ میلی گرم
فولات (B9)۱۵.۰۰میکروگرم
ویتامین B12۷.۴۹ میلی گرم

مواد معدنی ماهی قزل آلا پخته، سرخ شده

نام ماده معدنیمقدار در ۱۰۰ گرم
کلسیم۵۵.۰۰ میلی گرم
آهن۱.۹۲ میلی گرم
منیزیم۲۸.۰۰ میلی گرم
فسفر۳۱۴.۰۰ میلی گرم
پتاسیم۴۶۳.۰۰ میلی گرم
سدیم۶۷.۰۰ میلی گرم
روی۰.۸۵ میلی گرم
مس۰.۲۴ میلی گرم
منگنز۱.۰۹ میلی گرم
سلنیم۱۶.۲۰ میکروگرم

جدول ارزش غذایی ماهی قزل آلا خام

تشکیل دهنده اصلیمقدار در۱۰۰ گرم
انرژی (کالری)۱۴۸ کیلوکالری
کربوهیدرات۰.۰۰ گرم
پروتئین۲۰.۷۷ گرم
چربی۶.۶۱ گرم
آب۷۱.۴۲ گرم
فیبر۰.۰۰ گرم
قند۰.۰۰ گرم
کلسترول۵۸.۰۰ میلی گرم

ویتامین‌های ماهی قزل آلا خام

نام ویتامینمقدار در ۱۰۰ گرم
ویتامین A۱۷.۰۰ میکروگرم
ویتامین D۳.۹۰ میکروگرم
ویتامین E۰.۲۰ میلی گرم
ویتامین K۰.۱۰ میکروگرم
ویتامین C۰.۵۰ میلی گرم
تیامین (B1)۰.۳۵ میلی گرم
ریبوفلاوین (B2)۰.۳۳ میلی گرم
نیاسین (B3)۴.۵۰ میلی گرم
کولین (B4)۶۵.۰۰میلی گرم
پانتوتنیک اسید (B5)۱.۹۴ میلی گرم
ویتامین B6۰.۲۰ میلی گرم
فولات (B9)۱۳.۰۰میکروگرم
ویتامین B12۷.۷۹ میلی گرم

مواد معدنی ماهی قزل آلا خام

نام ماده معدنیمقدار در ۱۰۰ گرم
کلسیم۴۳.۰۰ میلی گرم
آهن۱.۵۰ میلی گرم
منیزیم۲۲.۰۰ میلی گرم
فسفر۲۴۵.۰۰ میلی گرم
پتاسیم۳۶۱.۰۰ میلی گرم
سدیم۵۲.۰۰ میلی گرم
روی۰.۶۶ میلی گرم
مس۰.۱۹ میلی گرم
منگنز۰.۸۵ میلی گرم
سلنیم۱۲.۶۰ میکروگرم

منبع: سازمان غذا و داروی امریکا (FDA)

دیدگاهتان را بنویسید